Kuulumisia

Noniin….on vierähtänyt hetki viimeisestä tarinoinnista. Tarvinee tunnustaa mistä se suurimmaksi osaksi johtuu.

Otan siis kaikki kuvat mun puhelimella, joka vaihtui kun vanha sanoi sopimuksensa irti. Yht´äkkiä en saanut blokiini ladattua kuvia, koska olivat liian isoja. Mulla oli muutama tarina jo melkein valmiina, mutta kuvat puuttui, joten jäi myös tarinoiden julkaisu. Innoissani otin käsitöistäni kuvia, niistä olis ollu ainakin toinen teksti. Miehen kanssa mietittiin mikä vois olla vikana, mutta ei kunnolla perehdytty aiheeseen. Se sitten vaan jäi! Ja tunnustan senkin, etten ole mikään tietokonenero! Toinen syy oli juurikin laiskuus ja ehkä sitten sekin vaikutti, että aloin odottamaan meidän kuopusta!💓 Ja nyt se on jo syntynytkin!😂

Mutta ehkä tästä on hyvä jatkaa, tahti ei ehkä ole nytkään huima, kirjottelen kun sellaiseen on aikaa ,ideoita ja voimia. Eli ehkä tulossa vauva-aiheisia juttuja ja tietty jouluhulluna ihmisenä jotain myös vuoden suurimpaan juhlaan liittyen!😉 Niin ja mikä tärkeintä; nyt saan niitä kuvia ladattua!!! Atk-tukihenkilö Siurosta auttoi, kun viimein otin asian kysyäkseni. Kiitos siitä! Eihän se vaikeaa loppujen lopuksi ollut! Hyvät ohjeet kun sai,niin onnistui! JEI!

Eteenpäin sano mummo lumessa!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *