Operaatio lastenhuone

Meidän koti on muuttunut leikkimaaksi. Poika on juuri täyttänyt kaksi ja voi tätä lelujen määrää! Ihanaahan se on, että on millä leikkiä. Kotimamman päivät vaan tuntuu välillä siltä ,että se olis pelkkää lelujen siivoamista. Moni vanhempi varmaan samaistuu tähän tunteeseen!

Meillä on yläkerrassa makkari, missä tällä hetkellä kaikki nukkuu, kissatkin. 😀 Toinen huone on ollut tähän asti vierashuoneena,työhuoneena ja romuvarastona. Mä sain tarpeekseni ja ajattelin, että nyt olis aika saada tehtyä se lastenhuone valmiiksi pojan syntymäpäiväjuhliin. Ensimmäiseksi piti pikkasen Konmarittaa tavaroita ja taisi siinä muutaman kerran tulla pieni epätoivoinen olokin..mutta onneksi mun Konmari-neuvoja rauhoitteli ja niin ne tavarat järjestyi, ainakin suurimmaksi osaksi paikoilleen ja kiertoon. Ja on vielä sekin ongelmana, kun meillä ei ole oikeen lämmintä säilytystilaa. Haluttiin silloin remontissa tehdä mahdollisimman isot huoneet yläkertaan, joten vanhat vintit purettiin ja saatiin näin enemmän tilaa. Tiedä sitten oliko järkevä ratkaisu, mutta näillä mennään ja odotellaan ulkorakennuksen rempan alkua. Sinne saadaan sitten sitä kaivattua lämmintä säilytystilaa.

No niin…anyway..siis siihen huoneeseen.. Ratkaistiin niin huonejärjestys, että yhteen nurkkaan tuli miehen toimistopöytä ja tulostimet ym.härpäkkeet. Eli ne on nyt sitten väliaikaisesti siinä, kunnes saa tehtyä sinne samaiseen ulkorakennukseen työhuoneen. Työpöytä haettiin ilmaiseksi Tampereelta, leluhylly on yhden  siskoista. Talon mukana tullut vanha kaappi toimii kirjakaappina. Sohva on meidän vanha sohva alakerrasta. Oltaisiin annettu sohva pois yhdelle ihmiselle, muttei se sitten tarvinnutkaan ja nyt se on sitten raahattu loppujen lopuksi paloina yläkertaan. Ei siinä mennyt kolmelta ihmiseltä kuin 2,5h ja muutamat naarmut rapuissa ja seinissä on siitä muistona…Sitten huoneeseen tehtiin pieni lukunurkkaus, joka on erotettu verholla. Sinne sisko osti ison tyynyn ja mä tein pilvityynyjä. Istumatyyny on miehen poikamiesboxista ja sai nyt uuden käyttötarkotuksen lukunurkkauksessa. Työhuone ja lastenhuone on erotettu verhoilla, mitkä ompelin. Muuta uutta ei huoneeseen ostettu kuin kello-ovi  hyllyyn ja sisko osti siihen myös laatikoita. Kärpäsverkkoverhot ja suihkutanko ostettin myös. Seinälle kirjakaapin ylle nikkaroin pienen hyllyn miehen kouluaikana tekemästä cd-telineestä. Eli aika nollabudjetilla syntyi lastenhuone.

 

Lukunurkkaus
Kirjakaappi ja cd-telineestä tuunattu hylly.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *