Jouluisia kättentöitä

Niin ne tyttöjen pikkujoulut meni ilman kameran räpsyntää..🙈Piti aikasmoista kiirusta,kun tississä roikku 4kk vauva ja pikkujoulut oli meillä.Mutta vaikkei jutunjuurta siitä nyt irtoo,niin ainakin sen voin kertoa,että kivaa oli!💓

Noniin…niistä kättentöistä…Tässä on tullu jotakin jouluista kyhättyä,suurempiin hommiin ei ole pystynyt pienen vauvan ja touhukkaan kolmevuotiaan kanssa!😀Ja oon koittanut ottaa jotenkin lunkimmin tän joulunvalmistelun ja hyväksyä sen,ettei kämppä voi näyttää tällä hetkellä sisustuslehden kuvalta.Tai toisin sanoen ei se voi näyttää siltä vielä pariin vuoteen!

Jouluihmisiä kun olen,niin kyllä sitä jotain kivaa pitää aina keksiä.Piparitalo jäi tältä vuodelta,kun on niin suuritöinen ja aikaa vievä,ehkä sitten ensi vuonna taas?Aikasin syksyllä jo päätin,että haluan ommella ensimmäiset omatekemät jouluvaatteet lapsille.Tilasin Paapiiltä jouluisen kankaan.Vauvalle ompelin haaremihousut helpolla kaavalla,joka löytyi netistä ja jota muokkasin.Kolmevuotiaalle ompelin pitähihaisen paidan Paapiin kaavakirjasta,joka ostettiin siskon kanssa puoliksi.Vaatteista tuli ihan kivat ja lapset on niitä kerennyt jo vähän pitämään.

Ompelusta innostuin ja päätin tehdä lahjaksi vähän rusettitrikoopipoja naisväelle.Mulla sattu oleen Noshin kankaiden loppuunmyynnistä mustaa luomutrikoota kaapissa,sekä Noshin kuviotrikoita.Koitin miettiä lahjansaajia,että mikä on niiden väri ja kaikille löytyikin kuviotrikoista omansa.Saa nähdä sopiiko lahjottavien päähän ja tykkäävätkö!?😊

Ehkä vähän käsitöistä poikkeava jouluinen juttu on jokavuotinen navetan siivous ja koristelu.Tänä vuonna tein sen yksin yllätykseksi siskolle,jonka kanssa nämä on tehty aina yhdessä.Mulla sattu oleen sopiva rako,niin siivoilin ja koristelin lampaille ja kanoille joulua.Lampaillahan palaa joulutähti jo lokakuusta asti,on niiden yövalo!😁Ja ehkä oikeasti eläimetkin pitää kauniista jutuista!Navetta sai koristuksensa pienestä kuusesta ja havuista sekä koristeista.Otin Toyotani alle sekä sahan ja lähdin mettään ettiin kuusta.Äkkiä semmonen sopiva löyty,kun ei ollu liian kranttu!Niin navetta tuli siivottua ja koristeltua joululauluja hoilaten.

Aikalailla alkaa oleen joulutouhotukset kohillaan,jotain pientä vielä ja Joulu saa tulla!🌲💓

Lämmintä ja rentouttavaa Joulua ihan jokaiselle!!!🌲❄🌌

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *