Jouluhullu esittäytyy

Joo,siis mä olen se jouluhullu!!!

Hullumpiakin varmasti vielä on, mutta kyllä sitä hulluutta mussakin on ihan riittämiin! 😀 Ainakin mies on sitä mieltä välillä,jos liian aikasin joulutouhut aloitan…mutta mähän oon kotona lapsen kanssa ja mulla on unien aikana aikaa miettiä ja suunnitella kaikkee kivaa…aina melkein on joku projekti päällänsä ja muutama keskeneräinen tai unohtunut myös…

Oon aloittanut jo joulun valmistelun siltä osin, että mietin parhaillaan mitä laittaa 2-vuotiaan pojan joulukalenterin luukkuihin?Ostin viime vuonna alennuksesta kalenterin, mikä on puuta, eli pitäisi kestää kyllä koko pojan elämän ja vähän ylikin!Luukut on ihan hyvän kokoisia,mutta silti ne tuottavat hieman päänvaivaa mitä niihin laittaisi.Kyselinkin yhdessä jouluryhmässä apuja ja niitä sainkin,kiitos vaan kaikille!Tällä hetkellä mulla on luukuissa jo namia,muutama lelu,rusinoita,tehtäviä esim.tänään leivotaan pipareita,mennään metsäretkelle,kuunnellaan joululauluja ym..Mutta muutama luukku on vielä tyhjä…eiköhän niihin vielä keksi jotain ja onhan tässä vielä aikaa!Viime vuonna pojalla oli smoothiekalenteri, se oli tosi mieluisa,koska kaveri oli oikeen smoothiehullu!Kyllä smoothiet vieläkin uppoo, mutta tänä jouluna saa jo syödä muutakin…

Niin ja sitten on vielä täytettävä pariskuntajoulukalenteri.Tein sellasen varmaan yli 5-vuotta sitten meille.Ollaan kyllä sitä joka joulu käytetty, vaikka vauvavuosi mahtui väliin.Mutta jostain on sentään hyvä pitää kiinni, oli se sitten vaikka näinkin pieni asia.Luukut on tehty tulitikkurasioista, että ei sinne namia isompaa oikeen mahdu.Lähinnä ollaan laitettu lappusia joissa on kordinaatit, mistä löytää kyseisen päivän sisällön.Sitten on ollut niskahierontoja, tähtitaivaskävelyä, kahvihetkeä ja kynttiläillallista.Luukut on siis jaettu niin, että joka toinen päivä avaa toinen ja niin edelleen…eli joka päivä ei saa ylläriä… 😀 Marraskuussa arvotaan aina kumpi saa jouluaattoluukun, siitä kun toivotaan saavamme aina jotain suurenmoista!Mulla on ollu tapana ostaa vielä joku valmiskalenteri kaupasta, monesti oon ostanu suklaisen meille yhteisex tai sitten on ollut Partioilaisten tai Mauri Kunnaksen kuvakalenterit…tänä vuonna on tullut ihania uutuuksia:kirjakalentereita!Ehkä voisi sellaiseen satsata, jäisi jotain pysyvääkin siitä.Aah, ihanaa,joulu tulla jollottaa!!!!! <3

 

Pojan puinen joulukalenteri.      Kuvassa myös eilinen ihanuus-löytö!Bambi-muotti!

 

Kalenteriin tulevaa sisältöä…
Pariskuntajoulukalenteri… <3

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *